Відверто про приховане


 "Люди хочуть забути, а коли починають забувати-розуміють наскільки дорогоцінними були ці спогади."

"Люди роблять крок назад, відрекаючись один від одного адже думають що вони надто різні і не підходять один одному зовсім. Але варто зробити крок назустріч і розумієш, що це саме та людина яка тобі потрібна і з нею ти хочеш прожити решту життя."

"Підходячи з упевненістю й рішучістю до справи-обовьязково отримаєш успіх. Необхідно правильно себе презентувати: в це входить опрятний зовнішній вигляд і стильне вбрання, погляд переможника та тверда інтонація в голосі, пряма осанка і мінімум жестів (вони відлякують співбесідника), більше слів але лише конкретно по справі."

"Ми думаємо, що фізичні прояви такі як: щеміння в грудях й ейфорія-являються любовью. Але це самий найменший її прояв. Справжня сильна любов приходить з часом і проявляється в діях."

"Ми отримуємо не те, чого хотіли- а те, в чому мали потребу і хотіли насправді. Під "хотіли насправді" я маю на увазі річ або людину якої нам сильно не вистачало, але ми не усвідомлювали до кінця що саме це нам потрібно чи боялися собі зізнатися в даному бажанні з тих чи інших причин."

"Не варто відчувати провину і звинувачувати себе у всіх смертних гріхах. Іноді бувають винні люди і їхня звична поведінка"

"Все з ізьяном в цьому світі-немає нічого ідеального. Тож краще обьєкт натхнення не знати особисто і вірити в образ який собі вигадав: тоді не озлобишся від розчарування дізнавшись правду і далі слідуватимеш його доктринам" 

"Ти думаєш, що ти могутній і маєш силу та знання змінити світ і людей до тих пір; доки не прийде сильніший за тебе і не покаже, що може він" 

"Коли ти ніхто- тебе ніхто і не чіпає, але варто лише стати популярним  і всі захочуть тебе знищити: бо бачать в тобі загрозу для їхнього успіху"

"Люди самі обмежують себе, ставлять в рамки і навіть самі не розуміють наскільки їм це шкодить."

"Люди кажуть що не розуміють сказаного тоді, коли їм не подобається зміст сказаного а не тому що не розуміє достатньо мову співрозмовника"

Коментарі

Топ

Життя в осознанності

Про осуд