На замітку

 


1) Придушити злість-не значить її позбутися.

2) Немає повністю істинних чи хибних вчень: в кожному є доля правди і доля брехні. До прикладу: релігії такі як християнство, мусульманство та буддизм не є стовідсотково істинними, бо й омана присутні в них. Людство не знаєтна всі 100, як було насправді хоч люди й намагаються переконати себе та інших в тому  що саме їхня релігія вірна а інші-хибні. Через розбіжності у поглядах люди воюють багато століть, не розуміючи що воно не варте того адже бородьба іде за поняття які вони не усвідомлюють докінця. 

3) Люди не міняються. А якщо й міняються, то лише в гіршу сторону і якби вони не думали і не переконували інших в тому що вони стали краще- це буде лише ілюзія.  Прийняти себе та інших такими як вони є і є найбільше благо з доступних нам. Щоб дійсно змінитися потрібно щоденно робити над собою зусилля і не ради інших а ради себе самих. Не потрібно ганятися за якимись стандартами чи ідеалізаціями, бо так можна стати гіршим а не кращим намагаючись вгодити суспільству чи конкретним людям. Аби не робити марних спроб під впливом гордині необхідно навчитися смирення й любові до всього живого.

4) Чоловіки, які маніпулюють чи залякують насправді роблять це, бо мають занижену самооцінку  і таким чином намагаються втримати жінку біля себе. Такі чоловіки завжди сумніваються в любові жінки до них і їхня довіра постійно колебається: через що він постійно звинувачує її в усьому. Стосунки з таким чоловіком приречені на страждання і в подальшому на розрив.

5) Криками не вирішити проблеми, так їх можна лише усугубити.

6) Бог створив протилежності, щоб світ був цікавішим і не ділився на чорне та біле. Чоловік доповняє жінку і навпаки, а все що було створено згодом штучно не має бути в цьому світі, тому що шкодить природному плину речей. Трансгендери-це люди, які не визначилися зі своєю статтю і це іде від психологічних проблем. Бог дав духам фізичні тіла і розділив їх на статі і так має бути, марно сперечатися з цим, адже Творцю краще було знати як все має гармонічно розвиватися і потрібно прийняти це. Саме через прийняття чоловік буде чоловіком, а жінка жінкою і тоді не буде трансів та інших протиприродніх речей.

Коментарі

Топ

Доверять Его мудрости

Цікаві факти про мене (будуть доповнення)