Мої Фразеологізми

 


"Ніяка релігія не варта людських жертв. Всі релігії-обман. Бог в нашому духові, а не в книжках."

"Ніколи не забирайте в людини мрію- це можливо останнє, що в неї залишилося і дає змогу жити далі. Не кажіть, що її мрія дурниця чи що недосяжна. Може для вас то нічого й не значить, а для тої людини-це все, то її друге дихання і надія на краще майбутнє чим зараз."

"Усім, хто любить сунути ніс в чуже життя я скажу наступне: не ваше діло, не вам розбиратися з наслідками вчинених мною дій!"

"Писати потрібно виключно тоді, коли є натхнення. А не тому, що всі пишуть і багато й давай я собі так само. В когось може бути 30 книг, а в тебе всього три. Але не кількість, а якість написаного визначає який письменник: хороший чи поганий"

"Магія можлива лише в світі, де є віра . Саме тому в світі так мало чудес, бо люди перестали вірити."

"Війна-для дураків. Я за мир-бо це життя є. Бовдури, які помирають за ідеали, насправді нічого не змінюють в цьому світі: політики спекулюють любовью до нації і посилають на бойню невинних людей; які думають що так врятують Вітчизну, а насправді беруть участь в таємних планах і заговорах по збагаченню верхушки тої нації. Вони герої лише для народу, але на жаль померли ні за що. І надалі буде тиранія і несправедливість. Війною не досягти перемоги над злом людської жадібності. Лише словом правди і смиренням можна відкрити двері в світле майбутнє, саме так Христос перемагав переслідувачів своїх.

"У кожного свій сенс. Живіть і вчиняйте згідно з совістю- тоді не будите шкодувати ні про що наприкінці життя. Робіть в першу чергу для когось, а не для себе. Так ви не дасте гордині та егоїзму жодного шансу і зможете прожити щасливе життя."

""Ми робимо вибір вдовільнятися тим малим, що маємо. А бо ж навпаки жалітися на долю і клясти всіх і вся. Забавно, як відношення впливає на людину. Від того, як ми відносимося до ситуації: робить нас або щасливими та спокійними або ж нещасними і дратівливими. Так і інші ставитимуться до нас, відповідно до поведінки яка або принадить або відлякає" 

"Неважливо який ти і як намагатимешся по доброму чиняти з іншими, бо відношення людей не зміниться-вони вчинятимуть з тобою так як їм хочеться , по мірі свого зіпсованого характера. То чи є сенс переживати, що про тебе думають люди? Будь собою! Будь тим, ким хочеш бути!"

"Якщо довіритися людині і відкрити особисту інформацію про себе, то і вона взамін може поділитися своєю особистою інформацією" 

"Ми часто ображаємо людей які поруч з нами через те, що не отримали в житті чогось бажаного. Це стало звичкою і ми перестали помічати, як робимо боляче близьким замість того щоб підтримати. Ми стали рабами своїх бажань, а це веде в нікуди і ми завжди повертаємося туди із чого почали- на рівень приматів.Щоб розвиватися потрібно ставити потреби ближніх вище за свої бажання, а краще усмиряти в собі бажання: мати їх не багато, так щоб вистачило забезпечити себе і відрекатися від нездорових бажань які можуть нашкодити вам коли ви у погоні за ними." Поважайте себе та людей навколо вас і не зривайте злобу на інших за те, що чогось не отримали в цю хвилину. Ніхто нічого вам не повинен, ви і лише ви Творець свого життя і повинні самі досягати вершин які собі поставили! Не псуйте враження про себе задля того, що завтра буде не актуальне"

" Якщо не хочеш відчувати самотність-стань самодостатнім; навчися бути щасливим спочатку сам, перш ніж пускати когось в своє життя. Ніхто не зробить тебе щасливим, якщо ти пустий всередині  і не маєш любові яку так потребує твій обранець"

Коментарі

Топ

Життя в осознанності

В чем заключается счастье