Небесне Вчення від Божих посланців


 Історія створюється для людини лише з однією метою: щоб ідентифікувати себе як окреме явище від інших людей. Це – найкраще нейропрограмування свого стада для подальшого маніпулювання ним до кінця днів.
Цінності, традиції, розділеність, звичаї, релігії, шлюби, обраність - у разі людина управляється підсвідомістю протягом усього її життя.

Я не говорю, що це погано чи добре, простий факт. Коли людина приходить до усвідомленості, все це стає дуже очевидною історією в очах спостерігача.
Коли виходиш із усіх цих шаблонів обмеженого сприйняття реальності, явно простежується проста маніпуляція людством. Відійшовши на невелику відстань, людина може бачити, як ця система працює.
І кожен перетворюється на її певний механізм.
Чи може людина бути щасливою та любити?

Відповідь проста: "Звичайно може". Лише обмежено у межах цієї системи.
Випробовувати задоволення, потрібність, важливість, зайнятість, як частка на звичайному годинниковому заводі. Пастухи бояться тому, що самі існують у постійній ворожнечі та страху.
І дуже обмежені у своєму сприйнятті реальності. Над пастухами є правителі, пов'язані з вищими структурами управління Землею.
Що робити людству?
Усвідомити себе!

Просвітлення та усвідомленість стають спостерігачем на цьому заводі і також беруть участь у цьому підприємстві.
Чи не відкидають, а навпаки, приймають як створений процес, який служить глибшим процесам.
Просвітлення та усвідомленість допомагають людині, щоб кожна деталь усвідомила повноту та важливість своєї дії у цьому глобальному механізмі та виконувала свою роботу якісно, ​​як на швейцарському годиннику. І не заважала іншим займатися своєю роботою.

Просвітлення дає повноцінність та задоволеність у моменті "тут і зараз", повне усвідомлення єдності та неподільності всього простору Буття у вашій сутності.
Всеосяжна любов розкривається у вас, як світло Творця.
Все залежить від вашого сприйняття реальності!
Пам'ятайте, ваші президенти просвітлення не мають, тільки одиниці.
Усім миру та добра!

З любов'ю та повагою Михайло 🌞
...@kalenta639 ...
#усвідомлення #розум #маніпуляція #маніпулювання #психологія

Коментарі

Топ

Життя в осознанності

В чем заключается счастье